Inici / Dia Mundial del Modernisme: el diumenge 9 de juny Jornada de Portes Obertes als Pavellons Güell

Dia Mundial del Modernisme: el diumenge 9 de juny Jornada de Portes Obertes als Pavellons Güell

04-06-2024   Barcelona

El 10 de juny, es considera el Dia Internacional del Modernisme, en commemoració de la mort de dos grans arquitectes del moviment modernista: Antoni Gaudí, mort a l’Hospital de la Santa Creu el 10 de juny de 1926, i l’arquitecte hongarès Ödön Lechner, mort el mateix dia de 1914.
En ocasió del Dia Internacional del Modernisme, els Pavellons Güell, que va construí Gaudí per al seu mecenes Eusebi Güell els anys 1884-1887, obriran en jornada de portes obertes el diumenge 9 de juny de 10 a 16 h.
Pavellons Güell
Avinguda Pedralbes, 7. Barcelona
Tel. 933 177 652

Obert de 10 a 16 h

Visites guiades:
Anglès a les 10, 11 i 15 h
Català a les 12 h
Castellà a les 13 h

Obtingueu la Guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona.

 

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari que recorre la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch, que, juntament amb altres arquitectes, van fer de Barcelona la gran capital de l'Art Nouveau Català. Amb aquesta ruta podeu descobrir impressionants palauets, cases sorprenents, el temple que és el símbol de la ciutat i un immens hospital, així com altres treballs més populars i quotidians, com farmàcies, botigues, llanternes o bancs. Obres del Modernisme que demostren que l'Art Nouveau es va enraonar a Barcelona i que fins i tot avui dia encara és un art viu, un art viscut.

La Guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona es pot adquirir als nostres centres de Modernisme.

Més informació