Inici / Fira Modernista de Terrassa el 10, 11 i 12 de maig de 2024

Fira Modernista de Terrassa el 10, 11 i 12 de maig de 2024

05-05-2024

El proper cap de setmana arriba una nova edició de la Fira de Terrassa, la més veterana i complerta de les Fires i Festes Modernistes de Catalunya. Aquesta edició la Fira està dedicada a la indústria tèxtil, amb forta presència en la història d’aquesta ciutat. Personatges singulars, recreacions històriques, artesans tradicionals, visites als principals edificis modernistes, exposicions i espectacles es podran gaudir durant aquests tres dies.
L’Ajuntament de Terrassa va impulsar la Fira Modernista de Terrassa l’any 2003 amb l’objectiu de recuperar la vella tradició de la Fira de Primavera, que es va institucionalitzar a Terrassa l’any 1228 per un privilegi del rei Jaume I, i aquest any celebra el seu XXI aniversari.
Ja pots consultar el programa a:

https://firamodernista.cat/fira-modernista-2024/

Obtingueu la Guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona.

 

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari que recorre la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch, que, juntament amb altres arquitectes, van fer de Barcelona la gran capital de l'Art Nouveau Català. Amb aquesta ruta podeu descobrir impressionants palauets, cases sorprenents, el temple que és el símbol de la ciutat i un immens hospital, així com altres treballs més populars i quotidians, com farmàcies, botigues, llanternes o bancs. Obres del Modernisme que demostren que l'Art Nouveau es va enraonar a Barcelona i que fins i tot avui dia encara és un art viu, un art viscut.

La Guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona es pot adquirir als nostres centres de Modernisme.

Més informació