Inici / Obres modernistes / Casa Museu Gaudí

Casa Museu Gaudí

1904

El museu ocupa la casa en què Antoni Gaudí va viure els últims vint anys de la seva vida i mostra interessants aspectes didàctics sobre la vida i l’obra del genial arquitecte. Entre altres coses, el visitant podrà trobar-hi mobles de les cases Calvet (27) i Batlló (45), i de la cripta de la Colònia Güell (vegeu El Modernisme més enllà de Barcelona); objectes personals i records de Gaudí, així com materials i elements del seu treball personal que permeten un apropament particular a la seva complexa i sovint desdibuixada personalitat. La casa és obra de Francesc Berenguer i Mestres (1904), tot i que el projecte el va signar Antoni Gaudí. Al Park Güell acaba la Ruta d’un dia recomanada per la Ruta del Modernisme de Barcelona.



Horaris

TANCAT TEMPORALMENT

Tots els dies de la setmana. D’octubre a març, de 10 a 18 hores; d’abril a setembre, de 9 a 20 hores. El 25 i 26 de desembre i l'1 i el 6 de gener obert de 10 a 14h.


Preus i descomptes

Adults: 5,50 €

Estudiants, jubilats i d'11 a 17 anys: 4,50 €

Infants fins a 10 anys, persones amb discapacitat (+65%) i un acompanyant, Amics del Temple: gratuït.

Grups: 5,50€ per persona (mínim 10 persones). Reserva obligatòria: (+34) 931 980 705 (de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15 a 18h, divendres de 9 a 14h) o enviant un correu a grups@casamuseugaudi.org

Amb el descompte de la Ruta del Modernisme: 4,50 € (tarifa d’adults).


Més informació

Tel.: (+34) 932 193 811.
info@casamuseugaudi.org
www.casamuseugaudi.org


Obtingueu la Guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona.

 

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari que recorre la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch, que, juntament amb altres arquitectes, van fer de Barcelona la gran capital de l'Art Nouveau Català. Amb aquesta ruta podeu descobrir impressionants palauets, cases sorprenents, el temple que és el símbol de la ciutat i un immens hospital, així com altres treballs més populars i quotidians, com farmàcies, botigues, llanternes o bancs. Obres del Modernisme que demostren que l'Art Nouveau es va enraonar a Barcelona i que fins i tot avui dia encara és un art viu, un art viscut.

La Guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona es pot adquirir als nostres centres de Modernisme.

Més informació