Ruta del Modernisme de Barcelona

Inici / Contacte

Contacte

La Ruta del Modernisme està organitzada per l’Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport del Consell d’Honor de la Ruta, en la línia de la seva tasca per a la protecció, difusió i millora del paisatge urbà de la ciutat.

Per a més informació sobre la Ruta del Modernisme de Barcelona, poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant-nos el següent formulari o contactant directament amb l’Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida.

 


  Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida (IMPUiQV), Ajuntament de Barcelona
  Av. Drassanes, 6-8, planta 21.
  08001 Barcelona
  Tel. +34 932 562 509
  cultura-impuqv@bcn.cat
  barcelona.cat/paisatgeurba/

   

   

  Obtingueu la Guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona.

   

  La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari que recorre la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch, que, juntament amb altres arquitectes, van fer de Barcelona la gran capital de l'Art Nouveau Català. Amb aquesta ruta podeu descobrir impressionants palauets, cases sorprenents, el temple que és el símbol de la ciutat i un immens hospital, així com altres treballs més populars i quotidians, com farmàcies, botigues, llanternes o bancs. Obres del Modernisme que demostren que l'Art Nouveau es va enraonar a Barcelona i que fins i tot avui dia encara és un art viu, un art viscut.

  La Guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona es pot adquirir als nostres centres de Modernisme.

  Més informació