Inici / lV Jornades del Modernisme de Gelida, 7 i 8 de juny de 2024

lV Jornades del Modernisme de Gelida, 7 i 8 de juny de 2024

29-05-2024   Barcelona

Amb la intenció de promoure el patrimoni cultural modernista a Gelida, aquest proper divendres i dissabte, s’organitzen les Jornades del Modernisme d’aquest municipi.

Diverses activitats ompliran el programa d’una festa que aquest any estarà especialment dedicada a la indumentària i que, per aquest motiu, hi trobareu entre d’altres, una conferència en col·laboració del Museu Tèxtil de la indumentària, i dues exposicions sobre indumentària – Aquí hi ha tela i Tossa 1914.

També desfilades, literatura, teatre, música i balls que es troben amb el folklore i les tradicions de la localitat.

Més informació a www.gelida.cat

Obtingueu la Guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona.

 

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari que recorre la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch, que, juntament amb altres arquitectes, van fer de Barcelona la gran capital de l'Art Nouveau Català. Amb aquesta ruta podeu descobrir impressionants palauets, cases sorprenents, el temple que és el símbol de la ciutat i un immens hospital, així com altres treballs més populars i quotidians, com farmàcies, botigues, llanternes o bancs. Obres del Modernisme que demostren que l'Art Nouveau es va enraonar a Barcelona i que fins i tot avui dia encara és un art viu, un art viscut.

La Guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona es pot adquirir als nostres centres de Modernisme.

Més informació